Solcellspaneler

Solcellspaneler Sunbeam system

Sunbeam solcellspaneler

Sunbeam solcellspaneler för båt;
Högeffektiva, lätta, flexibla och oömma.

 

Högeffektiva och hållbara solcellspaneler med ett energiutbyte på ända upp till 21,5% av solens ljus! Hemligheten sitter i cellerna från SunPower™ och resultatet är en högpresterande solcellspanel med liten yta. Oberoende tester ger återkommande topplaceringar för elproduktion i verkligheten. Detta gör att SUNBEAM solpaneler har minst yttermått jämfört med andra serieproducerade paneler på marknaden med motsvarande prestanda.

•Flexibla, kan böjas 60 grader per meter (30 grader per meter för Tough)
•Tåliga nog att gå på
•Tunna, endast 3 mm
•Lätta, en 50W panel väger endast ca 900 gram.

Alla SUNBEAMsystem flexibla modeller är konstruerade klara en träff av en 490g tung stålkula släppt från 1m höjd. Kärnan i solpanelen är fylld med en stötabsorberande polymer och de högkvalitativa cellerna har dubbel kärna, vilket gör dem sega och böjbara.  En mängd ledare på undersidan av cellen borgar också för fortsatt funktion även om små sprickor trots allt skulle uppstå.

Utmärkande för Sunbeam solcellspaneler är också en ren design och hög finish. Panelerna är vita bakom enfärgade mörka celler utan synliga lödningar eller ledningar. Panelerna är tillverkade i utvalda material för att tåla den tuffa marina miljön, b.la. med fästhål i rostfritt.

 

Sunbeam solcellspaneler finns med två olika anslutningsalternativ, antingen med kabeldosa och synlig kabel eller som Flush-modell med unik platt kabel med minimal tjocklek och helt dold anslutning.

Flush-modellen går också att få med den revolutionerande Tough-ytan, med dubbelt UV-skydd, högre reptålighet samt halkskyddsmönster. Detta utan att kompromissa med effektiviteten, ytan släpper fortfarande igenom 1-2% mer ljus än glas.

Drift & produktion:  Wikinggruppen