Hur länge gäller öppet köp?

Vi erbjuder öppet köp i 50 dagar från det att paketet mottogs. För att ångerrätten skall gälla efter de lagstadgade 14 dagarna måste varan ligga i sin originalförpackning och vara oanvänd. Originalförpackningen får ej vara skadad. Ångerrätten är ej tillämplig för företag.  
 

Hur skickar jag tillbaka varor?

 1. Fyll i lappen som heter Returnota och lägg med den i paketet. Ladda ner den som .pdf här alt scanna QR koden nedan.
 2. Du kan använda samma påse eller låda som du fick din order i, eller använda ett eget emballage som motsvarar det den mottogs i.
 3. Lämna paketet till något av postnords ombud.


Jag missade att lägga med returnotan i paketet. Vad händer nu?

Maila oss returnotan till info@hrmarin.se så löser vi det.
 

Hur gör jag för att byta varor?

Alternativ 1 (För snabbast byte)

Följ instruktionerna för att skicka tillbaka varor. Gör en ny order via hemsidan för att din önskade bytesvara inte ska hinna ta slut och för snabbast byte. Dina order kommer att hanteras helt separat. Läs mer om det betalningssätt du valt. 

 • Faktura

En ny faktura skapas och skickas via mail. Fakturan med varorna som du vill lämna tillbaka kommer att krediteras när vi mottagit din retur. Om du behåller delar av din första order kommer du att få två fakturor. En för det senaste köpet och en uppdaterad version av fakturan för det första köpet som skickas via mail.

 • Klarna Konto

Det nya varorna du beställer kommer att läggas till på ditt Konto hos Klarna. Varorna du returnerar kommer att tas bort.

 • Klarna delbetalning 3 och 12 månader

Om du väljer att behålla delar av din order rekommenderar vi inte ett snabb byte eftersom det kommer innebära två uppläggningsavgifter ifrån Klarna. Uppge istället på Returnotan vad du önskar byta till så skickas din bytesvara så snart vi mottagit din retur. (Se alternativ 2)

 •  Postförskott

Du betalar även för det nya paketet när det hämtas ut. Så snart vi mottagit din retur kommer vi att återbetala kontonumret som du anger på Returnotan.

 • Kortbetalning/Direktbetalning

Du betalar även för din nya order via hemsidan. Så snart vi mottagit din retur återbetalar vi samma konto som användes vid beställningen.
 

Alternativ 2

Följ instruktionerna för att skicka tillbaka varor. Uppge på Returnotan vad du vill byta till. Din önskade bytesvara skickas i regel ifrån oss samma dag som vi mottagit din retur. Det går bra att önska byte till varor för ett lägre eller högre belopp. Läs mer om det betalningssätt du valt. 

 • Faktura

Samma faktura kommer att gälla. Vi skickar ut en uppdaterad version av fakturan via mail när vi mottagit din retur.

 • Klarna Konto

De nya varorna du vill byta till kommer att läggas till på ditt Konto hos Klarna. Varorna du returnerar kommer att tas bort.

 • Klarna delbetalning 3 och 12 månader

De nya varorna du vill byta till kommer att läggas till på din delbetalning hos Klarna. Varorna du returnerar kommer att tas bort.

 • Postförskott

Om du vill byta till varor för ett högre belopp ställer vi ut mellanskillnaden mot postförskott, som betalas när det nya paketet hämtas. Om du vill byta till varor för ett lägre belopp återbetalar vi dig till kontonumret som du anger på Returnotan.

 • Kortbetalning/Direktbetalning

Om du vill byta till varor för ett högre belopp ställer vi ut mellanskillnaden mot postförskott, som betalas när det nya paketet hämtas. Om du vill byta till varor för ett lägre belopp återbetalar vi dig till samma konto som användes vid beställningen.
 

Hur gör jag ett återköp? 

Följ instruktionerna för att skicka tillbaka varor. Fyll i Returnotan och ange returorsaken. Läs mer om det betalningssätt du valt. 

 • Faktura

Om du returnerar hela din order ska du inte betala fakturan. Vi bekräftar via mail när vi mottagit din retur och avslutat din faktura. Om du behåller delar av din order kommer din faktura att krediteras. Vi rekommenderar att du väntar med att betala tills det att vi mottagit din retur och skickat en uppdaterad version av fakturan via mail.

 • Klarna Konto

Varorna du returnerar kommer att tas bort ifrån ditt Konto hos Klarna.

 • Klarna delbetalning 3 och 12 månader

Varorna du returnerar kommer att tas bort ifrån din delbetalning hos Klarna.

 • Postförskott

Så snart vi mottagit din retur återbetalar vi kontonumret som du anger på Returnotan.

 • Kortbetalning/Direktbetalning

Så snart vi mottagit din retur återbetalar vi samma konto som användes vid beställningen.

 

Jag ska returnera två olika order, kan de skickas i samma paket?

Det går bra att skicka tillbaka varor från olika order i samma paket.

Drift & produktion:  Wikinggruppen